LA FOSSA

DDM VISUAL - MANIUM PRODUCCIONS
TRAILER - LA FOSSA

EQUIP TÈCNIC

 

Direcció – Pere Vilà Barceló
Guió – Pere Vilà Barceló i Laura Merino
Muntatge – David Gimbernat
Fotografia – Jose Luís Bernal

EQUIP ARTÍSTIC

 

Lluís Homar

Josep Mª Domènech

Emma Vilarassau

Àlex Monner

 

SINOPSI

 

Josep és un ancià que viu en un geriàtric. En la seva soledat l’acompanya una vella ràdio que escolta a la seva habitació. A través d’aquesta coneixerà la notícia de la troballa d’una fossa comuna de la Guerra Civil amb centenars de soldats republicans. Aquest serà el detonant que farà que l’ancià vulgui fugir del geriàtric acompanyat d’una anciana que sembla formar part del seu passat.

 

Mentre fuig, la seva ment ens mostra el passat. Un mes després de la mort del general Franco, en Josep decideix tornar a Espanya després d’anys d’exili. El primer que farà és anar a retrobar la Laura, la dona que va conèixer tot just després de la Guerra Civil. A través de la seva conversa descobrirem les divisions d’un país, entre vencedors i vençuts, que malgrat la mort del dictador encara es mantenen, i que sobretot van fer impossible l’amor de dues persones simplement perquè representaven dos bàndols oposats. Una ferida oberta que en alguns aspectes, es manté així encara avui dia.

 

Novament en Josep ancià iniciarà un viatge que el portarà a les muntanyes on va tenir lloc la batalla de l’Ebre, moment clau de la guerra. Aquest serà el lloc que ell ha escollit per morir. Paral·lelament, un grup de persones organitzen una batuda per buscar l’ancià. Un jove desplaçat del grup de recerca es veurà obligat a acompanyar en Josep en aquest camí final.

BANDA SONORA

 

La banda sonora original de la pel·lícula és del compositor Frederic Mompou.

 

ENLLAÇOS

 

Manium Produccions

 

 

GALERIA D’IMATGES

 

 

 

 

 

 

 

FESTIVALS

 

La Fossa
La Fossa

Lluís Homar

press to zoom
La Fossa
La Fossa

Emma Vilarassau

press to zoom
La Fossa
La Fossa

Josep Mª Domènech

press to zoom
La Fossa
La Fossa
press to zoom
La Fossa
La Fossa
press to zoom