L'EQUIP

PAU MARQUÈS

És músic i gestor cultural. Com a músic ha estat guitarrista i compositor del grup de rock català Umpah-pah, a banda de formar part d’altres grups com Astun Kiki, Freegees i actualment Montreal76. Com a gestor cultural ha portat la direcció del Festival Emergent, el Girona A Cappella Festival, la Mostra Xalaro i el Black Music Festival. Ha treballat durant quinze anys en les arts gràfiques i durant dos anys en el món de la integració laboral i educació social essent director d’un Centre Especial de Treball. 

PERE SOLÉS

Pere Solés Bahí és metge, Màster Internacional de Escritura para Cine y Televisión per la UAB, Diplomat en realització i producció audiovisual per la UDG i format en Direcció d’actors a la Escuela de Cine de Cuba. Ha realitzat diversos llarg metratges, documentals i curtmetratges d’entre els que destaquen: “Feliç mil aniversari”, “Darrere la porta”, “Intimitats Germans Roca”, “La última partida”, “Max”, “l’orchestre/l’orquestra”, "Fragile", "WC", “My generation”, “Hi ha vida intel·ligent en altres planetes?”, “Metamorfosi” i “Temps de masovers”. Ha publicat i estrenat l’obra de teatre “Ieti” i ha estrenat i dirigit les obres de teatre: “Pla vs Welles”, “Virtual”, “La filla de Sartre” i “Les muralles de Jericó”. És autor dels llargs: “Vedat privat”, “La travessia”, i “Res a perdre”.

DAVID GIMBERNAT

És productor i realitzador audiovisual format en diferents estudis audiovisuals. L'any 2003 crea DDM Visual, una productora d'audiovisuals, a la qual dirigeix i produeix videoclips,  documentals,  llargmetratges,  curtmetratges. Al mateix temps compagina el seu treball amb la docència, exercint de professor de  en el Grau d'Audiovisual i multimèdia a l'ERAM (UdG) des de 2003. Ha estat productor executiu dels llargmetratges PAS A NIVELL , LA LAPIDACIÓ DE SAINT ETIENNE, LA FOSSA, DARRERA LA PORTA,  EL PERDIDO i LA MILLOR OPCIÓ seleccionats i premiats a diferents festivals internacionals.